Skip to main content
diensten

HET COMPLEET
REALISEREN VAN
UW PROJECT


PROJECTMANAGEMENT

De taak van The Adjustment Bureau is het begeleiden van turn-key projecten en projectmanagement op het gebied van ((af)bouw. 

De taak van VIZIONARY is het volledig verzorgen van SIGN - PRINT en AKOESTIEK projecten. Wij houden controle over – en verzorgen de gehele uitvoering van – elk type project. 


SIGN - PRINT - ACOUSTICS

De projecten van VIZIONARY, waar wij vaak de laatste partij zijn die binnen komt, gaat het om details. Een glazen systeemwand is niet langer een gewone wand wanneer wij zijn geweest. Voordat wij zijn geweest weet niemand waar ze naar toe moeten, weet niemand voor wie welke ruimte is bestemd. Momenteel zijn wij druk bezig met het samenstellen van een assortiment van akoestische materialen zoals petvelt, wandpanelen en polyesterwol. 


PROJECT EN SITE MANAGEMENT

Waar het gaat om (vaak interne) verbouwingen en interieur aanpassingen werkt The Adjustment Bureau op locatie samen met architect, aannemer en onderaannemer. Wij coördineren de informatiestroom tussen opdrachtgever en bouwplaats. Heldere verslagen en bondige bullet point updates.


ONZE WERKWIJZE


Altijd korte lijntjes en altijd direct in contact met beslissers. Plezierig, open en transparant. Maar vooral ook menselijk.

Het zijn namelijk nog steeds mensen die uiteindelijk het werk uitvoeren. 

Wij werken niet met juniors, seniors, directors, VP's of wat dan ook. U werkt gewoon met ons. U heeft dus altijd een beslisser aan de lijn. Mensen dus, en ja, ook wij maken fouten. Dat mag, belangrijker is hoe wij hier mee omgaan en deze oplossen. 

Dat doen wij bijvoorbeeld door respectvol om te gaan met alle betrokken partijen en het continu streven naar een gezond, prettig en werkbaar project.

Onze vaste pool van monteurs is nog steeds heel steady, werken graag met- en voor ons en gaan vrijwel geen project uit de weg. Buiten zonwerende folie plakken met windkracht 6 lukt dan natuurlijk weer niet..

Maar een project moet vooral ook leuk zijn! Er mag dus ook gelachen worden. Wij ontmoeten dan ook de leukste klanten, de meest kleurrijke leveranciers en komen op de gekste plekken!