Skip to main content
projecten

ENKELE
GEREALISEERDE
PROJECTEN


project- en constructie management

PRADA - AMSTERDAM

De eerste PRADA winkel in de beroemde P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Voor deze verbouwing waren onder andere 20 nieuwe palen van circa 18 meter lengte noodzakelijk. Er moesten 3 panden worden doorgebroken. Panden die allemaal stammen uit eind 19e eeuw (.) De zo herkenbare zwart/wit marmeren vloer werd gelegd door een van de beste ‘marmisti’ van Italie die daarnaast ook nog eens de allerlekkerste espresso maakte.

ontwerp - projectmanagement

RSA - ROTTERDAM - MAASTOREN

Apetrots op de toen (nu wellicht nog?)  hoogste kantoorlocatie van Nederland. Werken op de 42ste verdieping gaf voor alle betrokkenen een aparte dimensie aan dit project. Voor het ontwerp tekende NOUS Architecten uit Amsterdam. Veel werd er de dag van ingebruikname niet gewerkt door het personeel van RSA. Genieten van het uitzicht met de net gekregen verrekijkers, was leuker...

project- en constructie management

MIU MIU - DÜSSELDORF

Op de fantastische Koningsallee mochten wij dit fraaie pand volledig verbouwen. De mooie hoeklocatie gaf de nodige uitdagingen vanwege de constante stroom aan bewoners, toeristen en andere gebruikers van dit machtige pand. Dat de eigenaar boven "de winkel" woonde zorgde voor extra oplettendheid...

ontwerp - projectmanagement

MAASTOREN - ROTTERDAM

Naast het Engelse RSA (Royal Sun Alliance) mochten wij (020 in 010) ook andere projecten realiseren in deze machtige toren aan de Maas. Zo maakten wij i.s.m. Orlando Tjin Asoe uit Amsterdam het interieurontwerp en realiseerde wij het volledige project voor het Amerikaanse OXBOW COAL, het Franse SCHLUMBERGER en het Russische LUKOIL.

project- en constructie management

PRADA - ROERMOND

In het Designer Outlet Roermond van het Engelse McArthurGlen mochten wij de bestaande winkel uitbreiden. De uitdaging zat hem in het feit dat er 's nachts gewerkt moest worden en overdag niets te zien of te merken mocht zijn van de verbouwing. de winkel is dus geen minuut dicht geweest. Slechts enkele minuten na (her)opening stonden de klanten alweer in rijen dik voor de nieuwe entree..

ontwerp - projectmanagement

FILIPPA K - AMSTERDAM

In deze fantastische en pittoresque straat in Amsterdam, gebouwd rond 1900, mochten wij de nieuwe flagg ship store realiseren. Tijdens de complete verbouwing vonden wij veel originele bouw elementen. Van een klein buitenhuis tot fraaie glas-in-lood ramen.

  • Studie 1

  • Studie 2

  • Studie 3

  • Studie 4

studie - vergunningstraject

QIOSQ - Amsterdam

In nauwe samenwerking met Laura Alvarez Architecture te Amsterdam is deze studie, een luxe kiosk, uitgewerkt en voorgelegd aan de Gemeente Amsterdam. Ondanks het enthousiasme van alle winkeliers in de P.C. Hooftstraat en de meeste ambtenaren (Ecomische Zaken, Stedelijke Ontwikkeling en Ruimtelijke Ordening) werd er op het laatste moment en geheel tegen de verwachting in toch geen vergunning verleend..